Selamat datang & terima kasih kepada para pengunjung / pelanggan yang di hormati ke kedai online cikgu Rini.
* Semua penghantaran adalah PERCUMA melalui POSLAJU atau SKYNET *** termasuk Sabah & Sarawak

Testimoni

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Sebelum ini saya mencuba  produk  colostrum  lain  dan  setelah   menggunakan  produk  GTC ini kandungan gula dan tekanan darah saya lebih stabil.
- Ust Haji Hamzah (Bekas Pengetua)

Lebih 5 tahun  saya  mengidap diabetis dan setiap bulan  ke klinik  kerajaan  untuk   mendapat rawatan. Suatu yang  menakjubkan setelah meminum Green Tea Colostrum yang  diberi  oleh anak saya dan setelah menggunakan selama tempoh 2 minggu saya berjumpa doktor. Doktor mendapati kandungan gula dan tekanan darah saya elok. Doktor mencadangkan  dikurangkan dos ubat sebanyak 50%.
- Haji Kazin (75 tahun)


Alhamdulullah,  sejak menggunakan  Green Tea Colostrum  ini  penyakit Migrain  yang  selalu saya alami hilang. Tidak perlu mengambil ubat lagi.
- Puan Zurita (Guru)


Saya  menghadapi masalah  lenguh-lenguh  badan terutama bahagian kaki dan tengkok yang serius  tetapi   setelah   mengamalkan   minum  Green  Tea  Colostrum  saya  berasa   ringan badan  ketika  bangkit  tidur  dan  turut  memberi kesan pada tenaga seksual saya.  Sekarang saya cukup yakin khasiat Green Tea dan Colostrum.
- En Mohamad (Editor Majalah)

Terima  kasih  kepada ayah  dan  ibu  kerana  memberi  saya  minum Green Tea  Colostrum.  Disamping  rasanya  yang  sedap saya  mampu memberi tupuan terhadap apa yang guru ajar dalam kelas. Kata ibu produk ini mengawal brain chemical untuk meningkatkan aktiviti mental dan tumpuan mental. Green Tea Colostrum tetap best ! ! !
- Adik Aisyah Fatihah (Pelajar)


Sekarang saya berasa yakin dengan penampilan saya. Green Tea Colostrum  menyebabkan kulit  saya  kelihatan  lebih  menarik  dan  licin.    Saya yakin  dengan  adunan  Green  Tea dan Colostrum ini meremajakan saya kembali.
- Pn Nik (Guru)Sebenarnya saya  tidak  suka minum susu. Oleh kerana saya  inginkan  meminum  Green Tea Colostrum  yang  disyorkan  oleh  seorang  kawan,   saya  meminumnya dengan  straw.   Satu ketika  saya  tiada  straw,  lalu saya  cuba  meminumnya tanpa straw, Alhamdulillah tekak saya mampu  menelannya  dan  saya  dapati  Green Tea Colostrum ini tidaklah terasa susu sangat. Kini saya tidak kisah sama ada ada straw  atau   tidak saya  meminum   Green Tea Colostrum untuk  penyakit  lelah  saya. Kini  saya  jarang  menyedut ubat lelah yang biasanya tiap bangun pagi saya terpaksa menyedutnya.
- Pn Rosmaria (Suri Rumah)

BORANG PESANAN / TEMPAHAN

Nama:
E-mail:
No Tel:
Alamat Penuh:
Produk Pilihan GTC-Green Tea Colostrum
JUS Fruta Vida
Detox Foot Patch
Jenis Pakej: Percubaan (15 paket @ RM 50.00)
Primier-1 (30 paket @ RM 80.00)
Primier-2 (60 paket @ RM 155.00)
Primier-3 (90 paket @ RM 230.00)
Primier-4 (120 paket @ RM 288.00)
JUS Fruta Vida (1-botol @ RM 144.90)
Foot Patch-1 (10 pcs @ RM 20.00)
Foot Patch-2 (20 pcs @ RM 36.00)
Foot Patch-3 (50 pcs @ RM 75.00)
Foot Patch-4 (100 pcs @ RM 130.00)
Kuantiti:
Deposit Bank MAYBANK
CIMB
BSN
Catatan:

Sila rujuk 'mailbox' anda dalam tempoh 24-jam setelah membuat pesanan. Pengesahan akan dihantar seberapa segera ke alamat e-mail anda.

Dengan menekan butang "Submit Form" di bawah, menandakan anda telah bersetuju dengan Terma & Syarat yang dinyatakan.


Click here to put a form like this on your site.